Aankoopmakelaar Rotterdam

U bent van plan om op korte termijn een huis in Rotterdam te kopen, maar u wilt graag eerlijk en betrouwbaar advies omtrent deze grote aankoop. Het antwoord hierop is Bodemprijs Aankoopmakelaar. Rotterdam is de plaats waar zij als aankoopmakelaar gevestigd zijn. Om deze reden weet Bodemprijs Aankoopmakelaar, aankoopmakelaar Rotterdam, precies wat er gaande is op de huizenmarkt in Rotterdam. Mede dankzij het groot netwerk aan betrokken partijen en instanties, is Bodemprijs Aankoopmakelaar een uiterst geschikte partner als het gaat om het aankopen van een huis.

Logo van Bodemprijs Aankoopmakelaar in Rotterdam.

Voordelen Bodemprijs Aankoopmakelaar

Geniet van de volgende voordelen van Bodemprijs Aankoopmakelaar in Rotterdam:

  1. Uitgebreide kennis en ervaring op de Rotterdamse huizenmarkt
  2. Continu persoonlijk contact
  3. U bespaart veel tijd
  4. Er is geen sprake van woningverkoop, dus van dubbele belangen is ook geen sprake
  5. Lage prijs met behoud van kwaliteit
  6. Juridisch advies
  7. Geen resultaat betekent geen enkele kosten
  8. U krijgt een bouwkundige inspectie cadeau

Wat is het tarief?

Bodemprijs Aankoopmakelaar in Rotterdam rekent geen vast tarief van de aankoopprijs van de huis in kwestie. Evenals het rekenen van een percentage van de aankoopprijs. Er wordt gewerkt met een transparantie winstverdeling waarbij er een basisbedrag gerekend wordt van €400,- of €525,- aangevuld met een percentage wat Bodemprijs Aankoopmakelaar van de vraagprijs er af krijgt.

Bodemprijs Aankoopmakelaar rekent 10% voor iedere € 1000,- dat van de vraagprijs wordt afgehaald. Met het prestatietarief kunnen wij u garanderen ons uiterste best te doen om tot een ware bodemprijs te kunnen onderhandelen.

Contact met Bodemprijs Aankoopmakelaar

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van Bodemprijs Aankoopmakelaar in Rotterdam? Of wilt u een kennismakingsafspraak inplannen om uw situatie te bespreken? Neem gemakkelijk contact op met Bodemprijs Aankoopmakelaar via het contactformulier op de website of bel naar 010-2613713 of 06-47166357.

Aankoopmakelaar Rotterdam