Beautybehandeling bij Salon Prinsehuys

Joyce Chou is sinds september 2013 de trotse eigenaar van Salon Prinsenhuys. In 2007 is zij begonnen met het volgen van een opleiding tot schoonheidsspecialiste aan het imko college in Rotterdam. Dit is een particuliere opleiding,  welke is erkend door het ministerie van OCW en de branche organisatie schoonheidsverzorging (Anbos). In 2008 rondde zij deze opleiding met succes af. Inmiddels is zij dan ook alweer tien jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste en oefent haar vak nog elke dag met veel plezier en passie uit. Vijf jaar geleden besloot zij de stap te wagen en voor zichzelf te beginnen. Sinds september 2013 heeft Salon Prinsenhuys haar deuren geopend en met succes!

Uiteraard valt er altijd meer te leren over de huid. De huid is immers een uniek orgaan. Vandaar dat Joyce dan ook regelmatig cursussen en trainingen volgt om voortdurend door te leren en altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Het logo van Salon Prinsenhuys

Ervaren schoonheidsspecialiste in Den Haag

Door de combinatie van ruime ervaring en regelmatige scholing is Joyce Chou in staat om u altijd op een zeer deskundige wijze te adviseren. Vervolgens wordt u op een prettige en professionele wijze begeleidt bij het kiezen van de juiste schoonheidsproducten en/of schoonheidsbehandelingen. Voordat u bij ons langskomt voor een behandeling, krijgt u eerst een intake gesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we uw huis, bespreken we uw wensen en aanbevelingen vanuit onze kant. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie of thee. Tot slot stellen we een behandelplan op waar u zich prettig bij voelt. Het doel van Joyce is om u, als klant, met een tevreden en ontspannen gevoel de deur uit te laten gaan.

Voor meer informatie kunt u salon Prinsenhuys telefonisch bereiken op 06 888 086 28. Indien er niet opgenomen wordt kunt u een voicemail bericht inspreken of een tekstbericht versturen. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Mocht u direct een afspraak willen inplannen kunt u dit via telefoon, e-mail of haar website doen. Via haar website kunt u op overzichtelijke wijze zien welke data en tijden nog beschikbaar zijn.

Beautybehandeling bij Salon Prinsehuys