De voordelen van Mini-PC’s

Klein maar fijn, dat kun je wel stellen als je het huidige assortiment van mini-pc’s bij Delmation Products bekijkt. Intussen hebben deze kleine broertjes van de desktop-pc een flink aantal jaren van ontwikkeling doorgemaakt. Ze hebben sterk geprofiteerd van hoe (bij b.v. notebooks) de computertechniek steeds kleinere en lichtere apparatuur mogelijk heeft gemaakt.

Logo van de webshop van Delmation Products.

Mini-pc’s blijken een uitkomst als je ruimte wil besparen, een soort van ‘mobiele desktop-pc’ nodig hebt, of behoefte hebt aan een extra pc. Waar je bij een laptop aan een vaste schermgrootte gebonden bent, kun je een mini-pc aansluiten op een beeldscherm dat over het in een bepaalde situatie gewenste formaat beschikt. Het spreekt vanzelf dat dit soort overwegingen ook in industriële en commerciële omgevingen een belangrijke rol kunnen spelen. Met het brede aanbod aan merken, types en prijzen ligt het voor de hand dat u een geschikte mini-pc bij Delmation zult kunnen vinden.

Praktisch

Mini-pc’s zijn niet alleen door hun geringe omvang een praktisch hulpmiddel. Er is intussen ook met industrieel en commercieel gebruik zoveel praktijkervaring opgedaan dat ze nauwelijks meer voor verrassingen komen te staan. Verreweg de meeste bij Delmation Products verkrijgbare mini-pc’s zijn box-pc’s. Ze kunnen tegen een stootje!

Een fanless mini pc.

Een aantal types van het merk Unicorn is speciaal ontworpen voor gebruik in sterk schok- of trillingsgevoelige omgevingen zoals machines of voertuigen. Bij deze mini-pc’s/box-pc’s is er bijvoorbeeld op gelet dat er geen storingsgevoelige kabelverbindingen zijn verwerkt. De harde schijf is eenvoudig aan de voorkant te benaderen en te verwisselen. Al naar gelang uw praktische eisen (denk aan zaken als geheugen, netspanning, wandbevestiging, kleur) zijn opties, accessoires en uitbreidingen leverbaar.

Maatwerk bij Delmation Products

Delmation Products focust op industriële projecten en toepassingen. We beschikken over het vermogen om ons te verplaatsen in uw situatie en behoeftes. We brengen zorgvuldig in kaart welke prestaties u van het product verwacht en wat de omstandigheden zijn waarin het zal worden gebruikt. Vervolgens kunnen we u adviseren over welke mini-pc optimaal zal voldoen.

Onze deskundigheid helpt u bij het maken van een keuze uit het uitgebreide assortiment aan mini-pc’s en bij het bepalen welke extra’s in uw specifieke geval wenselijk of noodzakelijk zijn. Ook van o.a. WiFi-kaarten, RAM-geheugen, SSD-schijven, dongels en netadapters kan Delmation u voorzien.

De voordelen van Mini-PC’s