Glaszetter Den Haag

Heeft u een nieuwe woning gekocht in Den Haag, wilt u een gebroken ruit laten repareren of bent u simpelweg op zoek naar een glaszetter Den Haag? De glaszetters van Sterglas in Den Haag staat voor u klaar. Ook voor bedrijven verzorgen wij het plaatsen van nieuw glas zoals veiligheidsglas, dubbelglas en alle andere soorten glas. Wij zijn dé glasspecialist van de regio Haaglanden en komen graag naar u toe om uw wensen te bespreken. Wij bekijken samen met u uw pand en bespreken wat de beste keuze is. Misschien wilt u authentiek glas in lood, of juist veiligheidsglas in verband met de kinderen. Natuurlijk zorgen wij voor een vrijblijvende offerte op maat. Neem gerust contact op met Sterglas als u een glaszetter nodig heeft.

glaszetter den haag

De diensten van Sterglas

Sterglas levert en plaatst alle soorten glas, zowel voor particulieren als bedrijven in en om Den Haag waaronder:
• Dubbel glas
• Veiligheidsglas
• Basisglas
• Glas in lood
Naast het leveren en plaatsen van glas kunnen wij uw kozijnen repareren en snijden wij glas op maat. Natuurlijk staan wij snel klaar als u glasschade heeft want schade aan ruiten en deuren moet zo snel mogelijk worden gerepareerd.

Glazen deuren

Als u veel glas in uw pand heeft, dan geeft dat een ruimtelijk effect. Glas is daarbij ook sterk en kan prima worden gebruikt voor deuren en glazen deuren zijn erg sfeervol. Wilt u glazen deuren door een glaszetter van Sterglas laten zetten, dan is dat geen enkel probleem. Wij hebben veel glazen deuren op voorraad of maken de deur voor u op maat. Kies uit transparant glas, gekleurd glas of gezandstraald glas. Ook plaatst de glaszetter een zwevende deur, een douchedeur of pendeldeuren (deuren die naar beide kanten kunnen worden geopend). Bel ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bij u in Den Haag of omgeving.

Glaszetter Den Haag