Huis verkopen in Voorschoten

Bent u op zoek naar een ervaren Makelaar om uw huis in Voorschoten te verkopen? Beije Vastgoed, makelaar Voorschoten, is een betrouwbare makelaar die zorgen met betrekking tot het verkopen van een huis volledig en vakbekwaam uit handen neemt. Daarnaast onderscheidt Beije Vastgoed zich door het volgende: vele kopers willen graag een bezichtiging doen na werktijd of op zaterdag. Bij Beije Vastgoed is dit geen enkel probleem! Dus: huis verkopen Voorschoten? Mede door middel van een duidelijke en gestructureerd plan, zorgen zij er samen met u voor dat overdracht op correcte wijze gerealiseerd wordt.

Logo van Beije Vastgoed in Voorschoten.

Fasen bij het verkopen van een huis

Beije Vastgoed werkt met een 4-fasen-plan aan de verkoop van woningen:

  1. Fase 1: inventarisatie en introductie
  2. Fase 2: opmaken van een verkoopplan
  3. Fase 3: uitvoeren van het verkoopplan
  4. Fase 4: Verkoop van de woning

Allereerst is het zaak om een aantal basisaspecten door te nemen. Denk hierbij aan de eerste opname van woningen, kennismaking met Jan Beije, vaststellen vraagprijs en het bespreken van de courtage. Zodra Fase 1 van beide kanten duidelijk is, wordt Fase 2 ingezet om bijvoorbeeld een goede prijsstrategie en marktpositie te bepalen. De uitvoering hiervan worden opgenomen in een marketingplan waarbij communicatiekanalen en communicatiemiddelen worden besproken. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld uw huis onder de aandacht van potentiële kopers te brengen door de inzet van social media, flyers, posters of 360 graden foto’s.

De eerste twee fasen zijn bedoeld om in Fase 3 tot een uitgebreid advies te komen. Na het advies verricht Beije Vastgoed alle denkbare werkzaamheden om de woning in de markt te zetten. Uiteraard handelen zij bezichtigingen af, onderhandelen zij omtrent de vraagprijs en bij akkoord maakt Beije Vastgoed (in fase 4) de koopakte op, verrichten wij inspecties en regelen zij de complete overdracht bij de notaris.

Dienstenaanbod Beije Vastgoed in Voorschoten

Ook voor overige diensten m.b.t. de huizenmarkt kan men terecht bij Beije Vastgoed:

  • Aankoop van huizen;
  • Taxaties van huizen;
  • Financiering van huizen;
  • Beheer.

Bent u van plan om op korte termijn uw huis te verkopen? Dan kan het zeker geen kwaad om een kennismakingsgesprek aan te gaan om de mogelijkheden te bespreken. Immers, een huis verkopen kan snel geregeld worden, maar de kwaliteit moet voorop staan! Beije Vastgoed is te bereiken via telefoonnummer 071 – 562 02 22 of 06 – 289 159 37. Ook is het mogelijk om een bericht via het contactformulier op de website te sturen. Beije Vastgoed: uw partner bij het verkopen van een huis in Voorschoten!

Huis verkopen in Voorschoten