Massage Dordrecht

Voor een weldadige, ontspannende of helende massage Dordrecht ga je naar Massage Rainbow. Met een grote keus uit verschillende soorten massages, volledig afgestemd op je wensen en gericht op de totale mens. Immers, voor een ontspannen gevoel is het belangrijk dat lichaam en geest in balans zijn. Frans Geurts, de masseur van Massage Rainbow in Dordrecht werkt dan ook volgens het holistische principe, wat letterlijk betekent de hele mens. Kies voor een ontspanningsmassage, een klassieke massage of voor een van de vele speciale massages. Kijk op de website van Massage Rainbow in Dordrecht voor algemene informatie, tarieven en naar de vele mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook direct bellen om een afspraak te maken.

Massage Dordrecht

De verschillende behandelingen bij Massage Rainbow

De klassieke massage is gericht op een algeheel gevoel van welzijn, het activeren van de spieren en een betere doorbloeding van de spieren. Ook worden eventuele spierknopen te lijf gegaan, waarna je direct een heerlijk vrij gevoel hebt en veel minder pijn zult voelen als gevolg van stijve spieren of een stijve nek. De ontspanningsmassage is een massage voor het hele lichaam, voor een complete balans tussen lichaam en geest en een gevoel van diepe ontspanning. Je kunt ook kiezen voor speciale massages zoals een Thaise massage, een meridiaan massage, energetische massage en vele andere heerlijke en weldadige massages.

Frans Geurts, uw masseur

Frans Geurts heeft, voor hij definitief koos voor Massagepraktijk Rainbow, gewerkt in de IT, de ambulancedienst en als verpleger. Na zijn studie toegepaste haptonomie, tantra en holosmassage therapie heeft hij besloten zich volledig te richten op zijn kennis en kunde als masseur, dicht bij de mens. Geniet van een ontspanningsmassage van Frans Geurts en kom dichter bij jezelf, bij Massage Rainbow in Dordrecht. Kies bijvoorbeeld voor de kracht van Holistic Pulsing, een behandeling die bestaat uit het in beweging brengen van het hele lichaam, op een zachte manier. Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bij Massage praktijk Rainbow, dé massage praktijk voor Dordrecht en omgeving zoals de plaatsen Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Massage Dordrecht