Moderne schoonheidssalon in Zoetermeer

Logo van Schoonheidssalon Zoetermeer.Zoekt u een ervaren schoonheidsspecialist in Zoetermeer om enerzijds tot rust te komen en anderzijds uzelf in de watten te leggen? Bezoek dan Ylona van Schoonheidssalon Zoetermeer. Ylona heeft jarenlange ervaring in schoonheids-behandelingen en laat haar klanten dag in, dag uit weer stralend de salondeur uitlopen. Wilt u ook een dergelijke schoonheidservaring hebben waarbij u zich herboren voelt? Maak dan direct een afspraak in haar schoonheidssalon! Wilt u meer informatie over de schoonheidsbehandelingen die zij aanbiedt in haar beautysalon? Lees dan snel verder.

Aanbod schoonheidsbehandelingen

Maak alvast kennis met de volgende behandelingen die Ylona aanbiedt in haar salon Schoonheidssalon Zoetermeer:

  • Massagebehandelingen
  • Gezichtsrituelen
  • VR experience

Bij Schoonheidssalon Zoetermeer kunt u terecht voor verschillende massages. Denk aan de klassieke massage waarbij spieren los gemasseerd worden. Ook is het mogelijk om een massage te boeken die gericht is op het hoofdhuid en oren. Voor mensen die een nieuwe massage ervaring willen ondergaan kunnen een massageritueel nemen. Voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld een Hammam ritueel, een Caribisch ritueel of een Manus ritueel. Ieder ritueel heeft haar eigen kenmerken en massagemethoden. Voor informatie kunt u uiteraard contact opnemen met Ylona van Schoonheidssalon Zoetermeer. Zij vertelt u graag wat de verschillen zijn!

Massageritueel door Schoonheidssalon Zoetermeer.

Evenals de massagerituelen, kunt u ook een afspraak maken om een gezichtsritueel te ondergaan. Complete gelaatsrituelen, reinigingsrituelen, India’s rituelen en de Toscaanse ritueel behoren tot de mogelijkheden. Het is voor te stellen dat u uiteraard ook ‘gewoon’ of wenkbrauwen wilt laten epileren, uw bovenlip wil laten harsen of een wimperpermanent wilt nemen. Ook deze gezichtsbehandelingen zijn uiteraard mogelijk in de beautysalon van Ylona.

Foto van een gezichtsbehandeling van Schoonheidssalon Zoetermeer.

Waarschijnlijk dacht u al ‘wat is een VR experience’? Een Virtual Reality (VR) spa behandeling is een ware extraatje om uw schoonheidsbehandeling nog intenser te maken! Stel dat u een masker opheeft en dan heerlijk kunt wegdromen waarbij u zweeft tussen de wolken, door het universum kunt reizen of mooie plekken op de wereld bekijkt… Met onze VR bril kunt u genieten van deze unieke ervaring! De beelden geven u tijdens het wachten het gevoel dat u in een andere wereld zit! Ook het aanbod VR Experience behandelingen lopen uiteraard enorm uiteen. Er is voor ieder wat wils!

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in één of meerdere schoonheidsbehandelingen van Schoonheidssalon Zoetermeer? U kunt ten alle tijden bellen met Ylona voor meer informatie over haar behandelingen. Ook kunt u direct een afspraak maken om een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Liever eerst een bezoekje aan de salon brengen? Geen probleem! Bezoek de website, neem contact op en maak gemakkelijk een afspraak. Uw kopje thee of koffie staat voor u klaar.

Moderne schoonheidssalon in Zoetermeer