Robot stofzuiger

De robot stofzuiger is een investering die u in de toekomst veel tijd en energie kan besparen. Verspil niet langer onnodig uw energie door keer op keer uw huisdieren met de stofzuiger achterna te lopen en laat u niet langer hinderen door het gevoel dat er nog gestofzuigd moet worden. Deze robot neemt u het werk uit handen terwijl u ongestoord kunt doen wat u wilt.

Hoe het werkt

De robot stofzuiger werkt heel anders dan een gewone stofzuiger. In plaats van het vuil op te zuigen, veegt de robot stofzuiger door middel van kleine borsteltjes het vuil richting een grote cilindervormige borstel. Via de cilindervormige borstel wordt het vuil naar een opvangbak gezogen. Vergeet niet af en toe het stofcompartiment te legen. De meest geavanceerde modellen zorgen er zelf voor dat het stofcompartiment op tijd geleegd wordt.

Schoonmaakroute

U hoeft niet in de buurt te blijven, want de robot stofzuiger kan zeer nauwkeurig ingesteld worden, waardoor deze te allen tijde binnen de door u afgebakende terreinen blijft. De laatste modellen scannen zelf de omgeving door middel van een GPS-verbinding, een laser of een camera, waarna ze meteen de meest veilige route selecteren. Door middel van sensoren aan de boven- en onderkant van de stofzuiger schat het apparaat de afstanden van obstakels en muren goed in en behoed hij zichzelf van botsingen of vallen van hoogtes. De nieuwste types robot stofzuiger weten zelf wanneer zij opgeladen moeten worden en keren op dat moment zelf terug naar het oplaadstation.

Wanneer

U kunt uw stofzuiger er op instellen om bijvoorbeeld alleen op bepaalde dagen in de week te stofzuigen of op bepaalde momenten van de dag.

Prijs

De prijzen van de robot stofzuigers zijn nogal wisselend. De nieuwste volautomatische modellen zijn rond de 799,- euro. Oudere versies zijn al vanaf 177,- euro verkrijgbaar.

Op https://www.nbd-auctions.com/  kunt u bieden op laaggeprijsde kwaliteitsstofzuigers.

Robot stofzuiger