Rolstoelauto’s maken een uitstapje maken gemakkelijker

Heeft u zin om een uitstapje te maken maar bent u afhankelijk van een rolstoel? Dan biedt een rolstoelauto uitkomst. En rolstoelauto is aangepast aan uw behoeften zodat u weer op pad kunt gaan als u dat wilt, ook al heeft u een mobiliteitsbeperking. Wellner Mobiliteit beschikt over een gevarieerd aanbod rolstoelauto’s en rolstoelbussen die kunnen worden aangepast aan uw wensen. Kijk op de website van Wellner Mobiliteit om de verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een rolstoelauto te bekijken. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Kiezen voor een rolstoelauto

U wilt alleen of samen met vrienden of familie met vakantie of heeft een auto nodig om naar uw werk te gaan. Uw auto moet bovendien geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Er zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kan het zijn dat u met de rolstoel wilt worden vervoerd terwijl u in de rolstoel kunt blijven zitten. Het is ook mogelijk dat u wel zelf kunt autorijden maar extra voorzieningen nodig heeft. Bijvoorbeeld handgas, een oprijplaat of een draaistoel waarmee u gemakkelijker kunt instappen en uitstappen. Bij Wellner Mobiliteit is alles mogelijk. Wij beschikken niet alleen over een uitgebreid assortiment rolstoelauto’s en rolstoelbussen maar kunnen ook aanpassingen verzorgen die volledig zijn afgestemd op uw wensen en eisen.

Wellner Mobiliteit biedt zekerheid

Een rolstoelbus of rolstoelauto kopen of uw eigen auto laten aanpassen? Wellner Mobiliteit staat graag voor u klaar en biedt u een uitgebreide service. Wij komen bij u thuis voor een gratis thuispassing en overleg over alle mogelijkheden. Indien u bij ons een rolstoelauto koopt dan krijgt u standaard 6 maanden BOVAG-garantie. Uw auto is rijklaar én voorzien van een volle tank brandstof. Daarnaast krijgt u korting op het onderhoud van de rolstoelauto, verzorgen wij een grote onderhoudsbeurt en is ook financiering en inruilen mogelijk. Meer weten? Neem contact op met Wellner Mobiliteit.

Rolstoelauto’s maken een uitstapje maken gemakkelijker