Verbetering geluidskwaliteit door een BMW audio upgrade

Heeft u kortgeleden een BMW wagen aangeschaft en bent u enorm blij dat het u gegeven is om in een dergelijke status-wagen te rijden? Dan kunt u zich ook zeker vinden in de mening dat een dergelijk luxe automerk ook qua mogelijkheden niet tekort komt. Denk aan oogverblindend interieur, een elegante lak en voldoende technische aspecten die een positieve bijdragen leveren aan het gebruiksgemak en rijplezier van de wagen. Wellicht is het u al opgevallen: het geluid in uw BMW wagen is niet optimaal. Vind u dat ook dit component in uw auto verbeterd moet worden? Zo ja, lees dan snel verder welke stappen u kunt nemen om het rijplezier in uw BMW te vergroten. D&B Inbouwstation is namelijk een specialist met betrekking tot een audio upgrade BMW. In dit artikel leest u meer over de audio upgrades!

Logo van D&B Inbouwstation.

Waarom geen standaard audio pakket behouden?

Waarschijnlijk had u al opgemerkt of gehoord dat BMW wagens worden opgeleverd met een standaard audio installatie. De standaard BMW audio installatie is namelijk uitsluitend voorzien van standaard speakers, zonder enige aanvullende audio-opties. Het verschil van de geluidskwaliteit tussen een standaard audio pakket en een audio pakket dat ge-upgrade is zeker weten hoorbaar. Een BMW met een audio upgrade pakket is namelijk voorzien van tweeters en bass-speakers. Terwijl een standaard BMW audio-installatie, zoals eerder gezegd, uitsluitend voorzien van standaard speakers. In veel gevallen zijn audio upgrade pakketten samengesteld met oog op het aanbod aanvullende opties. Zo is het mogelijk om een audio upgrade voor uw BMW wagen zelf volledig samen te stellen waarbij u de mogelijkheid wordt geboden om uit verschillende audio upgrade BMW pakketten te kiezen die aansluiten op het geen dat u wenst te bereiken als het gaat om de geluidskwaliteit.

Wat zijn de tarieven van een audio upgrade?

Wanneer u een audio upgrade wilt laten uitvoeren door een ervaren en betrouwbare partij, neem dan contact op met D&B Inbouwstation. Zij leveren namelijk 3 audio upgrade pakketten om de geluidservaring in uw nieuwe BMW auto te verbeteren. De tarieven van de verschillende upgradepakketten liggen tussen de 845 euro en 1349 euro. Ieder pakket verschilt qua prijs, omdat ieder pakket uniek is en andere eigenschappen en voordelen bevat ten opzichte van de ander. D&B Inbouwstation werkt met deze drie audio upgrade pakketten, zodat zij voor iedere geïnteresseerde een goed aanbod kunnen doen! De verbetering van de geluidskwaliteit staat namelijk voorop!

Meer van D&B Inbouwstation

Naast het inbouwen van audio upgrades, verleent D&B Inbouwstation ook andere diensten. Zo kunt u bij D&B Inbouwstation ook terecht voor:

  1. Een aircoservice;
  2. Campers;
  3. Trakhaken;
  4. Dashcams;
  5. Navigatiemodules.

Wenst u inhoudelijk meer informatie te ontvangen m.b.t. audio upgrade BMW? Bel dan gratis naar het telefoonnummer 079-3608898. Ook is het mogelijk om via de website het contactformulier in te vullen.

Verbetering geluidskwaliteit door een BMW audio upgrade