Weer mobiel met een rolstoelbus

Wilt u graag op pad met de rolstoel dan is het heel fijn als u deze eenvoudig mee kunt nemen in de auto. Bij Wellner Mobiliteit in Zoetermeer kunt u terecht voor een aangepaste auto of een aangepaste rolstoelbus. Kies uit verschillende modellen voor de aanschaf van een occasion rolstoelbus of laat uw eigen auto ombouwen zodat deze volledig voldoet aan al uw wensen en eisen.

Bij Wellner krijgt u een geweldige service, een vast contactpersoon en vele andere extra’s. Kom gerust eens langs in onze showroom in Zoetermeer om de verschillende mogelijkheden te bekijken en persoonlijk met ons te bespreken.

Rechthoekig logo van Wellner Mobiliteit.

Uitgebreide service voor uw rolstoelbus

Als u heeft besloten bij ons een aangepaste occasion aan te schaffen, dan bent u zeker van een uitgebreide service. Iedere auto die bij ons de werkplaats verlaat krijgt een grote onderhoudsbeurt en een behandeling van het interieur en het exterieur. U rijdt weg met een volle tank brandstof zodat u enige tijd kunt rijden.

Rechter zijaanzicht van een rolstoelauto van Wellner Mobiliteit.

U krijgt bij ons ook minimaal 6 maanden BOVAG-garantie en de standaard BOVAG-garantie vullen wij nog eens aan met een volledige garantie op het motorblok en de transmissie en alle andere onderdelen van de auto.

Rolstoel bus of auto aanpassen

Heeft u zelf een geschikte auto dan kunnen wij deze voor u aanpassen op verschillende onderdelen. Zo kunnen wij in vrijwel iedere auto of bus het handgas systeem inbouwen inclusief remsysteem. Dit kan zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde van het stuur.

Bent u niet in de gelegenheid naar onze showroom te komen dan komen wij graag naar u toe om de verschillende mogelijkheden met u te bespreken. U kunt bij Wellner Mobiliteit onder andere ook terecht voor een oprijplaat, een kofferbaklift ook wel scootmobiel lift genoemd of voor een draaibare autostoel.

Weer mobiel met een rolstoelbus